Er gaat toch niets boven lekker chillen op je eigen loungeset. Als je tenminste lekker ligt. En dat doe je, als je bij Nofruit precies de vulling voor de kussens kiest die jij prettig vindt. We maken heerlijke zachte loungekussens op maat voor je. In de kleur die je wilt. En we zorgen er ook nog eens voor dat je kussens heel lang mooi blijven. Zelfs met onze Hollandse zomers.

Kleurechte en slijtvaste loungekussens op maat

Nofruit garandeert aangenaam zachte loungekussens, van vuilafstotende stof die hun kleur jarenlang behouden. Wij maken comfortabele loungekussens op maat voor je loungebank, afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt.

 

grote loungebank kussens
 

Stoffen voor loungekussens

Loungekussens moeten tegen een stootje kunnen, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.

Lees meer over onze stoffen

stoffen
 

Kleuren voor loungekussens

Loungekussens in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij je interieur of tuinmeubels? Het kan allemaal. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren

kleuren
 
zwarte kussens loungebank
 

Vullingen voor loungekussens

Stevige maar soepele loungekussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker zit of ligt. Nofruit levert comfortabele vullingen voor loungekussens op maat voor elk type tuinstoel en tuinbank.

Lees meer over onze vullingen

vullingen
 
tip
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!

 

Afwerkingsvormen voor loungekussens

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij Nofruit heb je diverse mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen

afwerkingen
 
buiten loungekussens