Outlet kussens | Geef ze een tweede kans

Net niet, toch niet mooi of foutje bedankt... Kussens met geschiedenis. Ze waren klaar voor een eigen thuis, speciaal gemaakt voor die ene bank, stoel of boot.... Maar helaas pindakaas, het was 'm toch echt niet. De kleur klopte niet of viel toch tegen, de maat was verkeerd of er was iets anders niet goed mee. Helaas kan dit wel eens gebeuren en in sommige gevallen komen de kussens dan weer terug bij ons. Alles is op maat gemaakt,  dus het is vrij lastig om snel een nieuwe plek voor zo'n speciaal kussen te vinden. Maar weggooien is zonde en dat doen we niet. Vandaar onze outlet! 

Kussens met een verhaal, op zoek naar een eigen plekje, vind je in onze outlet tegen scherpe prijzen. Misschien zit er nét dat ene kussen bij waar jij gelukkig van wordt! Dan worden wij dat ook :-)

Neem snel een kijkje!

Ga naar de Outlet

De voordelen van onze outlet kussens:

  • Direct leverbaar, dus binnen een paar dagen al bij je thuis!
  • Groene keuze. Jij kiest niet voor een nieuw product, maar voor het hergebruiken van een bestaand kussen. Topper.
  • Mogelijkheid om de lengte of diepte in te korten. Heb je iets moois gezien, maar is de maat net niet goed? We kunnen de kussens nog inkorten voor je. Het inkorten van de lengte kost €27,50, voor de diepte is dat €35,-
  • Heb je een stichting of goed doel en wil je graag iets uit de outlet gebruiken of weggeven? Wij zijn nu al fan van je. Stuur ons een mailtje of bel even, dan komen we daar samen wel uit.

 

outlet bankje

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!