Net niet, toch niet mooi of foutje bedankt... Kussens met geschiedenis. Ze waren klaar voor een eigen thuis, speciaal gemaakt voor die ene bank, stoel of boot.... Maar helaas pindakaas, het was 'm toch echt niet. De kleur klopte niet of viel toch tegen, de maat was verkeerd of er was iets anders niet goed mee. Helaas kan dit wel eens gebeuren en in sommige gevallen komen de kussens dan weer terug bij ons. Alles is op maat gemaakt,  dus het is vrij lastig om snel een nieuwe plek voor zo'n speciaal kussen te vinden. Maar weggooien is zonde en dat doen we niet. Vandaar onze outlet! 

Kussens met een verhaal, op zoek naar een eigen plekje, vind je in onze outlet tegen scherpe prijzen. Misschien zit er nét dat ene kussen bij waar jij gelukkig van wordt! Dan worden wij dat ook :-)

Neem snel een kijkje!

Ga naar de Outlet

De voordelen van onze outlet kussens:

  • Direct leverbaar, dus binnen een paar dagen al bij je thuis!
  • Groene keuze. Jij kiest niet voor een nieuw product, maar voor het hergebruiken van een bestaand kussen. Topper.
  • Mogelijkheid om de lengte of diepte in te korten. Heb je iets moois gezien, maar is de maat net niet goed? We kunnen de kussens nog inkorten voor je. Het inkorten van de lengte kost €27,50, voor de diepte is dat €35,-
  • Heb je een stichting of goed doel en wil je graag iets uit de outlet gebruiken of weggeven? Wij zijn nu al fan van je. Stuur ons een mailtje of bel even, dan komen we daar samen wel uit.

 

outlet bankje