Lekker zitten, gewoon met een glas wijn of een heerlijk boek. Of allebei natuurlijk...;-) Is er een betere manier om de zomerse (en winterse) dagen te door te brengen? Wij denken van niet! Op heerlijke zitkussens op maat gemaakt door ons zit je natuurlijk het aller, allerlekkerste. Vinden wij zelf natuurlijk.

Niet verkleurende en waterafstotende zitkussens op maat

Nofruit levert kussens van topkwaliteit voor je zitkussens op maat, met 100% kleurechte, waterafstotende en slijtvaste materialen. Wij maken comfortabele zitkussens, volgens de door jou opgegeven maten, stoffen en kleuren. Echt helemaal uniek.

 

eettafel zitkussens
 

Stoffen voor zitkussens op maat

Zitkussens moeten natuurlijk vooral lekker zitten. Verder tegen een stootje kunnen, maar ook bestand zijn tegen de zon als ze buiten liggen en een buitje tegenhouden zou ook wel fijn zijn. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Zo is er een stof voor iedereen en in elk budget.

Lees meer over onze stoffen

stoffen voor zitkussens
 

Kleuren voor zitkussens

Zitkussens in een uitgesproken kleur of kleurencombinatie die je niet iedereen heeft? Of toch liever mooi basic? Of juist passend bij je bestaande (tuin)meubels? Het kan allemaal. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En zo bepaal je echt helemaal zelf wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren

 

kleuren voor zitkussens
 
zitkussens loungebank
 
tip
 

 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!

 

Vullingen voor zitkussens

Stevige maar soepele zitkussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker zit of ligt. We hebben bij nofruit een selectie gemaakt van diverse vullingen. Van stevig tot zacht. Er is dus altijd iets voor je bij.

Lees meer over onze vullingen

 

vullingen voor zitkussens
 


Afwerkingsvormen voor zitkussens

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Wil je een klassieke uitstraling of juist modern een strak. Ook hier bepaal jij weer wat je wilt.  

Meer over afwerkingsvormen

afwerkingen zitkussens
 
kussen eettafel