De zon gaat schijnen? Hup de kussens op de banken, korte broek aan, niet vergeten in te smeren, wijntje erbij, boekje. Óf natuurlijk andersom... De zon maakt ruimte voor de kou, tijd om de binnenbank op te kruipen, lekker warm met een dekentje. Voor iedere situatie kun je de perfecte kussens zelf ontwerpen!

Mooie en comfortabele bankkussens op maat

Topkwaliteit kussens en dat helemaal op maat. We doen dat gewoon voor je. Tezamen met onze unieke GERUSTSTELLENDVOORJOU garantie weet je ook zeker dat je krijgt en er lang plezier van zal hebben. Fijn toch?

 

bankkussens binnen
 

Stoffen voor bankkussens

Mooie stoffen voor je bankkussens, dat lijkt me toch het minimale wat je zou willen. En als ze dan ook nog tegen een stootje kunnen, niet verkleuren en water- en vuilafstotend zijn, nou dan heb je toch eigenlijk niets meer te wensen over toch? Kijk wat jij fijn en belangrijk vindt en bepaal je keuze.

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen
 

Kleuren voor bankkussens

Kleuren voor je bankkussens. Nou hoeveel wil je er hebben? Maar we waarschuwen je alvast. We hebben er zoveel dat keuzestress wel op de hoek ligt! Maar met onze gratis stalen service kan je ze wel lekker thuis proberen en voelen. Dan komt het zeker goed hoor. En anders zijn wij er nog om je te helpen uiteraard. Dus geen stress...;-)

Bekijk onze kleuren
 

kleuren
 
kussens tuinbank
 

Vullingen voor bankkussens

Vulling. Ook zo'n dingetje. Gelukkig hebben we al een selectie gemaakt voor je en is de keuze een stuk overzichtelijker als bij de kleuren. Alsnog twijfel? Na het doorlopen van ons stappenplan krijg je van ons een advies wat het beste voor je is. 

Lees meer over onze vullingen
 

vullingen
 
omruilgarantie bankkussens
 

83 dagen vulling omruil garantie

We vinden het belangrijk dat je blij bent met je nieuwe kussens. Deze kunnen in het begin vrij stug aanvoelen. Het duurt bij dagelijks gebruik ongeveer een maand voordat je kussens lekker ingezeten zijn. 

Als je binnen 83 dagen toch vindt dat de vulling niet bij je past, kan je eenmalig de vulling omruilen voor een ander type vulling. Je betaalt dan, naast een eventueel meerprijs voor de vulling, alleen de vervoerskosten. Kies je een goedkopere vulling, dan betaal je alleen de vervoerskosten. Je hoeft niet te haasten, je kan er 83 nachtjes over slapen.

 

Afwerkingsvormen voor bankkussens

Een leuk koordje langs de randen of juist zo strak mogelijk. Ook dit bepaal je helemaal zelf. Zo krijgt je kussen door de laatste details nog net even dat unieke. Speciaal door jou!

Meer over afwerkingsvormen
 

afwerking
 
grijze bankkussens