bankkussens op maat

UNIEKE BANKKUSSENS, OP MAAT GEMAAKT

Ontwerp je eigen bank kussens op maat. Met kwalitatief de beste stoffen en mooiste kleuren.

Bankkussens | Voor de nieuwe óf oude bank!


De zon gaat schijnen? Hup de kussens op de banken, korte broek aan, niet vergeten in te smeren, wijntje erbij, boekje. Óf natuurlijk andersom... De zon maakt ruimte voor de kou, tijd om de binnenbank op te kruipen, lekker warm met een dekentje. Voor iedere situatie kun je de perfecte kussens zelf ontwerpen!

Mooie en comfortabele bankkussens op maat

Topkwaliteit kussens en dat helemaal op maat. We doen dat gewoon voor je. Tezamen met onze unieke GERUSTSTELLENDVOORJOU garantie weet je ook zeker dat je krijgt en er lang plezier van zal hebben. Fijn toch?

 

bankkussens binnen

Stoffen voor bankkussens

Mooie stoffen voor je bankkussens, dat lijkt me toch het minimale wat je zou willen. En als ze dan ook nog tegen een stootje kunnen, niet verkleuren en water- en vuilafstotend zijn, nou dan heb je toch eigenlijk niets meer te wensen over toch? Kijk wat jij fijn en belangrijk vindt en bepaal je keuze.

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen

Kleuren voor bankkussens

Kleuren voor je bankkussens. Nou hoeveel wil je er hebben? Maar we waarschuwen je alvast. We hebben er zoveel dat keuzestress wel op de hoek ligt! Maar met onze gratis stalen service kan je ze wel lekker thuis proberen en voelen. Dan komt het zeker goed hoor. En anders zijn wij er nog om je te helpen uiteraard. Dus geen stress...;-)

Bekijk onze kleuren
 

kleuren
kussens tuinbank

Vullingen voor bankkussens

Vulling. Ook zo'n dingetje. Gelukkig hebben we al een selectie gemaakt voor je en is de keuze een stuk overzichtelijker als bij de kleuren. Alsnog twijfel? Na het doorlopen van ons stappenplan krijg je van ons een advies wat het beste voor je is. 

Lees meer over onze vullingen
 

vullingen
omruilgarantie bankkussens

83 dagen vulling omruil garantie

We vinden het belangrijk dat je blij bent met je nieuwe kussens. Deze kunnen in het begin vrij stug aanvoelen. Het duurt bij dagelijks gebruik ongeveer een maand voordat je kussens lekker ingezeten zijn. 

Als je binnen 83 dagen toch vindt dat de vulling niet bij je past, kan je eenmalig de vulling omruilen voor een ander type vulling. Je betaalt dan, naast een eventueel meerprijs voor de vulling, alleen de vervoerskosten. Kies je een goedkopere vulling, dan betaal je alleen de vervoerskosten. Je hoeft niet te haasten, je kan er 83 nachtjes over slapen.

 

Afwerkingsvormen voor bankkussens

Een leuk koordje langs de randen of juist zo strak mogelijk. Ook dit bepaal je helemaal zelf. Zo krijgt je kussen door de laatste details nog net even dat unieke. Speciaal door jou!

Meer over afwerkingsvormen
 

afwerking
grijze bankkussens

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!