Lekker eten met vrienden aan de keukentafel op die bank met die mooie nieuwe kussens. Of na een dag hard werken heerlijk onderuit op de bank met de afstandbediening of boek in de hand. Dan is een lekker kussen wel zo fijn toch? Bij nofruit maken we je kussen echt helemaal zoals jij het wilt. 

Uuuuren hangen of zitten op je lekkere binnenkussens op maat

Hoogwaardige binnenkussens op maat. Voor de keuken of de woonkamer. Wij maken ze afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit.

 

eetbank kussens op maat
 

Stoffen voor binnenkussens

Binnenkussens moeten tegen een stootje kunnen, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen de zon en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.
Tip! Onze Velours is een echte binnenstof en he-le-maal terug van weggeweest!

Lees meer over onze stoffen

stoffen binnenkussens
 

Kleuren voor binnenkussens

Binnenkussens in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij je interieur of meubels? Het kan allemaal. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren
 

kleuren binnenkussens
 
eettafelbank kussens
 

Vullingen voor binnenkussens

Stevige maar soepele binnenkussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker zit of ligt. Nofruit levert comfortabele vullingen voor binnenkussens op maat voor elk type stoel en binnenbank.

Lees meer over onze vullingen
 

vulling binnenkussens
 

Afwerkingsvormen voor binnenkussens

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij Nofruit heb je diverse mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen
 

afwerking binnenkussens
 
kleurstalen binnenkussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!

 

 

Muurkussens voor binnen

Heb je (keuken)bank met weinig zitdiepte en wil je wel graag een kussen in je rug zonder dat je op het puntje van de bank komt te zitten? Hang 'm dan op met een plank en haaklat! Op deze manier kun je een rugkussen heel eenvoudig en onzichtbaar ophangen aan je muur, zonder veel in te leveren op die oh-zo-belangrijke zitdiepte. 

Meer over muurkussens

Benieuwd naar andere mogelijkheden om je (rug)kussen mee op te hangen/bevestigen?
Kijk dan eens hier!

haaklat
 
erkerbank