bootkussens op maat

De mooiste bootkussens

Ontwerp je eigen bootkussens op maat. Met kwalitatief de beste stoffen en mooiste kleuren. Ervaar het zelf!

Bootkussens | In weer en wind

"Mijn hobby mag geld kosten, maar ik wil er niet mee het schip in gaan!"
De oplossing is hier: wij maken prachtige én betaalbare bootkussens.

Wij weten als geen ander dat vierkante boten niet bestaan, dus ook voor jouw boot, schip of sloep hebben we de passende "finishing touch"!


 

Varen met je zeiljacht of motorsloep wordt een nog groter genot als je lekker zit. Dat geldt natuurlijk voor iedereen die je op je tochten meeneemt. Nofruit kan zorgen voor comfortabele bootkussens op maat. Voor in de kuip en de kajuit. We kunnen ze zelfs bekleden met een waterafstotende en schimmelwerende stof, zodat ze lang meegaan en mooi blijven. Zelfs na een Hollandse bui of wilde uitjes.

Afwijkende maten en vormen

Bij bootkussens heb je vaak te maken met afwijkende vormen of maten. Geen boot is hetzelfde. Ronding hier, uitsparing daar...Ook dat is geen probleem voor ons.
Om te beginnen ontvangen we graag wat foto's van de eventuele huidige kussens en de boot zelf, samen met een schets met maten voor de nieuwe kussens.
Bij niet-rechthoekige vormen hebben we een mal nodig, anders is een tekening vaak al voldoende.

Als je een uitgeknipte, papieren mal aanlevert kunnen we deze perfect (na-)maken voor je.
In sommige gevallen kunnen we ook oude, bestaande kussens nog namaken.

Op deze pagina leggen we je uitgebreid uit hoe je kussens met afwijkende vormen zelf kunt uitrekenen/bestellen.

 

afwijkende vormen

Het zit wel goed het zit wel goed

Kleurechte en waterafstotende bootkussens

Maatkussens.nl garandeert dat je bootkussens op maat goed in model blijven, niet verkleuren en bestand zijn tegen weer en wind. Wij maken comfortabele kussens, afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt.

 

boot kussens
getawaydeluxe boot

Stoffen voor bootkussens

Bootkussens moeten bestand zijn tegen wind, zon en water. Daarom is het belangrijk dat de stof kleurecht, schimmelwerend en waterafstotend is. Elk van onze stoffen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kijk maar eens wat het beste bij jouw wensen en eisen past.
Let op, vrijwel al onze stoffen zijn waterafstotend, dus niet waterdicht.

Lees meer over onze stoffen

 

stoffen

 

Kleuren voor bootkussens

Bij bootkussens denk je vaak aan blauw, al dan niet met een klein dessin. Maar er zijn nog veel meer mooie kleuren. Daarom vind je in onze uitgebreide collectie - naast een aantal aantrekkelijke blauwtinten - ook nog tientallen andere kleuren en kleurnuances.

Bekijk onze kleuren

 

kleuren
kleurstaal

 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

 

 

Vullingen voor bootkussens

Stevige bootkussens zorgen ervoor dat je lekker zit, ook tijdens langere vaartochten. De beste keus voor zitkussens in de boot is daarom een strak en comfortabel kussen.

Lees meer over onze vullingen

 

vullingen

 

Afwerkingsvormen voor bootkussens

De uitstraling van een kussen wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen

 

afwerkingen
Bootkussens op maat

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!