Kussenhoezen | Voor als je nog vulling hebt


Heb je nog een goede vulling en ben je alleen op zoek naar mooie nieuwe kussenhoezen? Ook dat kan! Het werkt ook heel eenvoudig; ga naar de ontwerptool --> kussen en kies bij de stap 'Vulling' voor "GEEN VULLING". Lekker simpel toch?

Nu kan het lastig zijn om de juiste maten van je vullingen op te meten. Geen paniek, ook daar helpen we je bij!
Op onze Academy lees je hoe je het beste de maten kunt opmeten voor de verschillende soorten kussen.

Als je twijfelt over de maten mag je natuurlijk altijd even contact opnemen.

Let op, ben je op zoek naar hoezen van kunstleer? Neem dan even contact met ons op. Tijdens het transport van alleen hoezen kunnen hier namelijk vouwen in ontstaan die er niet meer uit gaan.

 

Start met ontwerpen
 

 

 

voor en na kussenhoezen

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!