"Heb ik weer, nu schijnt de zon en heb ik nóg geen bank. Ik ben ook gewoon niet zo handig"


Twee linkerhanden? Lui? Geen budget?  Geen probleem! Hoe simpel en lekker kan het zijn? De maat van de meeste pallets is 120x80 en laat dat nu ook nét een ideale lounge maat zijn. Leg een heerlijk op maat gemaakt kussen in je rug erbij en het loungen kan beginnen.

 

pallet loungebank
 

Stoffen voor palletkussens

Palletkussens moeten tegen een stootje kunnen, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen
 

Kleuren voor palletkussens

Palletkussens in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij je interieur of meubels? Het kan allemaal. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren
 

kleuren
 
donkere pallet bank
 

Vullingen voor palletkussens

Stevige maar soepele palletkussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker zit of ligt. Nofruit levert comfortabele vullingen voor palletkussens op maat voor elk type pallet.

Lees meer over onze vullingen
 

vullingen
 

Afwerkingsvormen voor palletkussens

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij Nofruit heb je diverse mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen
 

afwerkingen
 
kleurstalen palletkussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

buiten palletkussens