Net op dat ene plekje in de keuken, op de kinderkamer of ergens in de tuin waar je in de namiddag nog net die paar zonnestralen hebt. Een poef kan je overal kwijt. En als je hem dan ook nog helemaal kan maken zoals jij dat wilt. Wat wil je dan nog meer…

Kleurechte en slijtvaste poefjes

Nofruit garandeert een hoge afwerkingsgraad van je poefjes, met 100% kleurechte en slijtvaste materialen. Wij maken mooie en heerlijk zittende poefjes, afgestemd op jouw speciale wensen. Uniek, zoals jij het wilt.

stoffen poefjes
 

Stoffen voor je poef

Gebruik je de poef binnen of buiten? Voor alles hebben wij een oplossing hoor. Als je ze bijvoorbeeld buiten gebruikt moeten ze natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.

Bekijk onze stoffen

kleuren poefjes
 

Kleuren voor poefjes

Poefjes in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij je interieur of tuinmeubels? Niets is te gek. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je nu echt mooi vindt. En met onze gratis kleurstalen weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Details maken het verschil

Rond of vierkant, strak of toch liever wat plofferiger. Jij bepaalt helemaal zelf hoe het eruit ziet. Combineer kleuren om het echt helemaal uniek te maken. Niemand houdt je tegen.
 

poefjes op maat
 
ar app poefjes
 

Je ontwerp al zien, voordat het er echt is!

Ben je klaar met je ontwerp? Download dan onze gratis app en zie jouw ontwerp in je eigen huis! Of tuin natuurlijk!

Dat wil ik! Hoe werkt dat?
Lees hier verder!

stapelpoef
 

De Stapelpoef 

Poef of kussens? Kussens of Poef? Ach, wíj zijn er stapel op. En jij vast ook als je ze in huis hebt. Natuurlijk helemaal naar je eigen smaak. Dus dikte, maat en kleur kies je eenvoudig helemaal zelf. Makkelijk, supergaaf en uniek!

Als we heel eerlijk moeten zijn, is de stapelpoef geen echte poef. Dit zijn namelijk 3 ronde kussens die we op elkaar gestapeld hebben, riempje erom er tadaa!
Daardoor is het voor jou dus ook heel makkelijk om 'm zelf te ontwerpen!
In onze ontwerptool kun je onder een strak zitkussen de ronde vorm kiezen, de rest wijst zich vanzelf. Zo'n riem kunnen we ook op maat maken, hiervoor mag je ons nog even een mailtje sturen.

 

poef hocker zelf maken
 

Hocker 

Een hocker is gewoon een grote poef, maar dan net wat anders. Simpelweg is het een dik kussen op een plank met pootjes. Pootjes waarvan jij zelf beslist hoe die eruit zien. Dus wil je zwarte, koperen, gouden of zilveren pootjes? Vertel het ons! En de stof voor het kussen? Tja, dat is bij ons een bekend verhaal... je kiest het allemaal zelf! En wij maken het speciaal voor jou! 
Interesse? Stuur even een mailtje met je wensen of begin met het ontwerp van een zitkussen op plank