Zie direct je eigen ontwerp | Met onze app.

AR-app


Je ontwerp al zien, voordat het er echt is!

Ben je klaar met je ontwerp? Download dan onze gratis app en zie jouw ontwerp in je eigen huis! Of tuin natuurlijk!

Deze telefoons werken al sowieso
Apple
(IOS 11 of hoger)
iPhone 6s/SE en nieuwer, iPad Air (va2017), iPad Pro (1e generatie) en nieuwer

App store

Android 
Samsung Galaxy S7 en nieuwer, Galaxy note 8, Google Pixel 1 en 2(XL),  LG V30, Asus Zenfone AR, OnePlus 5.

Google play
 

Naast de app moet je bij Android ook het programmaatje arcore downloaden uit de google play store. Deze wordt als het goed is automatisch geïnstalleerd. 

Bij wat oudere telefoons kan het zijn dat je een marker moet downloaden en uitprinten, deze kun je hier vinden: marker

Tips?

Onze app is net online en we zijn er erg blij mee! We hebben volop getest, maar het zou zomaar kunnen dat je ergens tegenaan loopt dat (nog) niet lekker werkt. We horen het dan graag van je via info@nofruit.nl. Heb je nog aanvullingen of ideeën hoe we de app nog beter kunnen maken? Ook dan  horen het graag van je via info@nofruit.nl.

Enkele kleine dingen werken in deze eerste versie nog niet optimaal: zo worden patronen bij sommige formaten uit hun verband getrokken en je kunt in de app zelf nu nog geen wijzigingen doorvoeren aan je ontwerp. 

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!