Academy | Word een top ontwerper!

 

Welkom op de nofruit academy!

Je bent nooit te oud om te leren. Grote kans dat jij nog nooit een maatkussen, poef of ligbed hebt besteld, laat staan dat je 'm zelf ontworpen hebt. We proberen onze website zo eenvoudig mogelijk in te richten, maar er zijn soms zoveel dingen waar je rekening mee moet houden, dat ook wij wel eens verdwaald raken. Om die reden hebben we onze eigen academy opgericht, waar we je opleiden tot een echte zitexpert. Handige items die antwoord geven op de vragen die onze zitadviseurs vaak voor hun kiezen krijgen. Zij hopen hiermee vooral wat minder vaak die vragen te krijgen ;-)

Mocht je nu een vraag hebben die hier níet tussen staat, mag je natuurlijk altijd je vinger opsteken en een mailtje sturen. Kunnen we daarna meteen aan de slag om er een academy item van te maken.

Toi toi toi!

 

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!