BBQ aan, gezellig met de kids of met vrienden. Of gewoon heerlijk achterover zitten en genieten van het zonnetje. Met (en op) onze op maat gemaakte kussens voor je stoelen buiten zit je altijd goed!

Je stoelen weer als nieuw!

Hoge rug, lage rug, plof rug. Dikke zit, dunne zit... We maken de kussens speciaal voor jou op maat. Terwijl wij dat doen, kun jij vast een lekker drankje uitzoeken! 

 

kussens stoel buiten
 


Buiten stoffen voor stoelkussens

Met de warme zomers van tegenwoordig, moeten de buitenkussens op je stoelen van goede kwaliteit zijn. Gelukkig hebben wij een heleboel stoffen die niet verkleuren, tegen een stootje kunnen, waterafstotend zijn en zo in de wasmachine kunnen. 

Lees meer over onze stoffen

stoffen stoelkussens buiten
 


Kleuren voor stoelkussens

Effen, streepjes, motiefjes... Wij kunnen het ook bijna niet meer bijhouden, zoveel keuze dat we hebben! Met onze gratis kleurstalen kun je hopelijk makkelijk de knoop doorhakken. En anders zijn wij er altijd om te helpen.

Bekijk onze kleuren

kleuren stoelkussens buiten
 
stoelkussens buiten eettafel
 


Vullingen voor stoelkussens buiten

Stoelkussens zijn meestal niet zo dik. Daarom hebben wij een stevige vulling, die zelfs bij 2 cm al genoeg comfort biedt. Je vind 'm onder de naam Lekker Stevig. Als je ze het hele seizoen onoverdekt buiten laat liggen, kun je beter kiezen voor ons Altijd-Buiten vulling. Dan zit je in ieder geval altijd droog ;-)

Lees meer over onze vullingen

vulling stoelkussens buiten
 


Afwerkingsvormen voor stoelkussens buiten

Een simpele zijnaad, een tussenstuk, koordje erop of een mooie volant, jij mag kiezen! De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos!

Meer over afwerkingsvormen

afwerking stoelkussens buiten
 
kleurstalen stoelkussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

 

kussens stoel buiten