Of we naast rechte kussens ook ronde kussens kunnen maken? Natuurlijk kunnen we dat! Half rond of helemaal rond, allemaal geen probleem hoor. Kussens met een diameter van 40cm of 200cm? Alles kan. We zijn niet voor niets de specialist voor (ronde) kussens op maat.

Kleurechte en slijtvaste ronde kussens op maat

Nofruit ronde kussens op maat hebben een hoog afwerkingsniveau, met 100% kleurechte en slijtvaste materialen. Wij maken lekker zittende ronde kussens, afgestemd op jouw speciale wensen. Lekker zitten is dan een zekerheidje.

 

rond kussen stoel
 


Stoffen voor ronde kussens

Ronde kussens moeten uiteraard tegen een stootje kunnen, maar ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Kijk en bepaal wat jij prettig vindt en kies daarna eenvoudig.

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen
 


Kleuren voor ronde kussens

Ronde kussens in kleuren die je niet overal ziet? Of toch liever een fraaie basistint? Of passend bij je meubels? Het kan uiteraard. Bij Nofruit heb je namelijk voldoende in kleuren en patronen. Je bepaalt dus helemaal zelf wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren
 

kleuren
 
ronde stapel kussens
 

Vullingen voor ronde kussens

Stevige maar soepele ronde kussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker kan zitten. En ook dat de kussens de mooie ronde vorm houden. Nofruit levert comfortabele vullingen voor ronde kussens op maat. Geen enkel probleem!

Lees meer over onze vullingen
 

vullingen
 


Afwerkingsvormen voor ronde kussens

De uitstraling van ronde kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Een mooi rond kussen met een band of juist met een koord langs de naden? Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen
 

afwerkingen
 
kleurstalen ronde kussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

ronde interieur kussens