rolkussen
 


Een rolkussen om lekker te gebruiken om te liggen, als armsteun of gewoon neerleggen omdat het er er zo leuk uitziet. Met een rolkussen kan je alle kanten op.

Vakwerk tot in detail

De rolkussens van nofruit zijn fraai met luxe materialen en hoog afwerkingsniveau.
 

Stoffen voor rolkussens

Rolkussens moeten uiteraard tegen een stootje kunnen, maar ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Kijk en bepaal wat jij prettig vindt en kies daarna eenvoudig.

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen rolkussens
 
kleuren rolkussen
 


Kleuren voor rolkussens

Rolkussens in kleuren die je niet overal ziet? Of toch liever een fraaie basistint? Of passend bij je meubels? Het kan uiteraard. Bij Nofruit heb je namelijk voldoende in kleuren en patronen. Je bepaalt dus helemaal zelf wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren
 

rolkussen volant
 
daybed rolkussen
 

Vullingen voor rolkussens

Stevige maar soepele rolkussens zorgen ervoor dat ze er superstrak uitzien! Groot, klein, dik, dun. Nofruit levert comfortabele vullingen voor rolkussens op maat. Geen enkel probleem!

Lees meer over onze vullingen

vulling rolkussen
 
afwerking rolkussens
 

Afwerkingsvormen voor rolkussens

De uitstraling van ronde kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Een mooi rolkussen met een koord langs de naden of misschien zelfs een volant? Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen

kleurstalen rolkussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!