Een rolkussen om lekker te gebruiken om te liggen, als armsteun of gewoon neerleggen omdat het er er zo leuk uitziet. Met een rolkussen kan je alle kanten op.

Vakwerk tot in detail

De rolkussens van nofruit zijn fraai met luxe materialen en hoog afwerkingsniveau.

 

rolkussens bank
 

Een rolkussen ontwerpen

Op dit moment hebben wij nog geen speciale ontwerptool waarin je zelf je rolkussen kunt ontwerpen. Gelukkig kun je dit met een kleine omweg tóch zelf doen. Start in onze ontwerptool met het ontwerpen van een kussen en kies hier voor een 'rugkussen strak'. Neem een recht rugkussen strak.

Bij de afmetingen vul je bij de hoogte en dikte dezelfde maat in, dit word je diameter. Wil je een rolkussen van 10 cm, vul dan bij de hoogte en dikte 10 cm in.
Neem als vulling de 'GEWOON-PRIMA' vulling en als afwerking een tussenstuk of dubbel koord.

Ten slotte kies je de stof en voeg je het kussen toe aan je winkelmandje. Het lijkt nu alsof je een gek, rechthoekig rugkussen gaat bestellen, maar voeg even een opmerking toe aan je bestelling voor onze zitadviseurs. Geef hier aan dat je het rugkussen graag als rolkussen wil hebben, dan zorgen zij ervoor dat dit helemaal goed komt.

Twijfels? Stuur dan gewoon even een mailtje met je wensen.

Stoffen voor rolkussens

Rolkussens moeten uiteraard tegen een stootje kunnen, maar ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Kijk en bepaal wat jij prettig vindt en kies daarna eenvoudig.

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen
 


Kleuren voor rolkussens

Rolkussens in kleuren die je niet overal ziet? Of toch liever een fraaie basistint? Of passend bij je meubels? Het kan uiteraard. Bij Nofruit heb je namelijk voldoende in kleuren en patronen. Je bepaalt dus helemaal zelf wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren
 

kleuren
 
rolkussen volant
 
daybed rolkussen
 

Vullingen voor rolkussens

Stevige maar soepele rolkussens zorgen ervoor dat ze er superstrak uitzien! Groot, klein, dik, dun. Nofruit levert comfortabele vullingen voor rolkussens op maat. Geen enkel probleem!

Lees meer over onze vullingen

vullingen
 

Afwerkingsvormen voor rolkussens

De uitstraling van ronde kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Een mooi rolkussen met een koord langs de naden of misschien zelfs een volant? Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen

afwerkingen
 
kleurstalen rolkussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!