Pak jij de broodjes, bak ik de boter. Heerlijk zo'n picknicktafel, maar nog lekkerder met een kussen erop natuurlijk. Dat maakt het genieten van dat vers gesmeerde broodje nog beter. Of dat glaasje wijn, dat kan natuurlijk ook.

Kleurechte en slijtvaste picknicktafel kussens op maat

Nofruit garandeert aangenaam zachte picknicktafel kussens, van vuilafstotende stof die hun kleur jarenlang behouden. Wij maken comfortabele picknick kussens op maat voor je picknickbank, afgestemd op jouw eigen wensen, eventueel voorzien van banden om ze vast te maken. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit.

picknick tafel kussen
 

Stoffen voor picknicktafel kussens

Picknicktafel kussens moeten tegen een stootje kunnen, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus erg belangrijk dat de stof lekker slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Onze buitenstoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij fijn en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.

Lees meer over onze stoffen

stoffen
 

Kleuren voor picknicktafel kussens

Picknicktafel kussens in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij de bank in de tuin? Het kan. Bij Nofruit heb keuze te over in kleuren en dessins. Bepaal het dus helemaal zelf

Bekijk onze kleuren

kleuren
 
Kussens voor picknicktafel
 

Vullingen voor picknicktafel kussens

Stevige maar soepele picknicktafel kussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker zit of ligt. Nofruit levert comfortabele vullingen voor je kussens op maat voor elk type tuinstoel en tuinbank. Wij adviseren de LEKKER-STEVIG voor de kussens van de picknicktafel.

Lees meer over onze vullingen

vullingen
 
kleurstaal aanvragen
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!

 

Afwerkingsvormen voor picknicktafel kussens

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij Nofruit heb je diverse mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past. Ook maken we vaak (klittenband)banden voor je picknick kussens. Dan blijven ze ook lekker stevig liggen

Meer over afwerkingsvormen

afwerkingen
 

 

Banden met klittenband

Een zitkussen voor een picknick tafel, wil nog wel eens wegschuiven, omdat het kussen los ligt en iedereen natuurlijk graag aanschuift. Om dit te voorkomen kunnen we je kussens voorzien van banden met klittenband. Deze maak je onder de zitting vast, zodat je kussen vast ligt en mooi op zijn plek blijft.

Lees hier meer over het toevoegen van deze banden aan je bestelling.

 

picknick tafel kussen met banden