Super exclusief! Diverse combinaties van patronen en kleuren die speciaal voor ons zijn gemaakt, naast hele mooie neutrale kleuren, die bijna niet te onderscheiden zijn van echt linnen. Zowel binnen als buiten komt deze stof tot zijn recht.
 

linnenlook-grof
 

100% Polypropyleen, een kunststof die volledig recyclebaar is en minder schadelijk is voor het milieu om te ontwikkelen. Verkleurt niet in de zon, mag gewassen worden op 30 graden, voelt heerlijk zacht en kan tegen een stootje (in vaktermen heeft een hoge Martindale en Pilling waarde).

Lekker praktisch dus!

Doordat de linnenlook is behandeld met een waterafstotende coating, kan stof dus ook eenvoudig een Hollandse of Belgische bui overleven.

Kortom, wij zijn fan!

Even op een rijtje:

  • Een exclusieve nofruit stof in mooie effen kleuren en unieke dessins
  • 150/155 cm breed
  • Behandeld met een vlek-, vuil- en waterafstotende coating
  • Wasbaar op 30 graden
  • Kleurechtheid 7/8
Sierkussens linnenlook
 

We hebben nieuwe motiefjes van onze succesvolle linnenlook stof in de collectie!

Al deze motieven zijn speciaal voor ons ontwikkeld in bijzondere kleurstellingen. Je kunt ze in deze kleur dus nergens anders krijgen, wat ze extra bijzonder en ons extra trots maakt.

Naast de motiefjes in de rustige aardetinten, hebben we ook wat frisse nieuwe motiefjes en strepen in fellere kleuren toegevoegd aan de collectie. En..... de linnenlook kan ook prima gecombineerd worden met de andere stoffen uit onze collectie.

Probeer het zelf maar eens uit met de kleurstalen!

nofruit Linnenlook Inca
 
Barbara Natzijl - Nofruit Linnenlook Grof
 

Kleuren in de collectie:

Direct stalen aanvragen