bootkussens op maat
 

 

"Mijn hobby mag geld kosten, maar ik wil er niet mee het schip in gaan!"
De oplossing is hier: wij maken prachtige én betaalbare bootkussens.

Wij weten als geen ander dat vierkante boten niet bestaan, dus ook voor jouw boot, schip of sloep hebben we de passende "finishing touch"!

(Bijzondere) maten en vormen

Bij bootkussens kom je vaak de gekste dingen tegen. Geen boot is hetzelfde. 
Heb je niet zo'n héél gek ding? Dan kan het zomaar zijn dat jij met rechthoekige kussens gewoon uit de voeten kunt, geluksvogel. In dat geval zou je kunnen beginnen op onze 'Tips voor het opmeten' pagina. Je vindt hier heel veel info die in gaat op (lounge)banken, maar heel veel is ook toepasbaar op jouw varende auto. Welke dikte moet je nemen, wat is de beste vulling en wat zijn dingen waar je rekening mee moet houden? Vergeet ook zeker niet om gratis stofstaaltjes aan te vragen.

Ben je al wat stappen verder? Dan kun je los gaan in onze ontwerptool. Toch nog wat extra hulp nodig? Gebruik dan ons stappenplan, geef antwoord op een aantal vragen en krijg een persoonlijk advies.

Start met ontwerpen

Het zit wel goed het zit wel goed

Maar bij bootkussens heb je vaak te maken met afwijkende vormen. Hoekje hier, ronding daar...Vaak is dat geen enkel probleem voor ons. Stuur ons altijd eerst wat foto's en afmetingen van je huidige kussens of zittingen, dan weten we wat je situatie is en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. In veel gevallen zullen we vragen om een stevige, papieren mal, hieronder vind je meer info en uitleg hoe je deze maakt.

Alleen hoezen

Soms zijn je vullingen nog goed en zoek je alleen nieuwe hoezen. De stof of het kunstleer heeft inmiddels zijn beste tijd gehad, maar de kussens zitten nog perfect. Als de kussens rechthoekig zijn is het een kwestie van even goed meten en lekker bestellen via onze website, op deze pagina gaan we daar wat dieper op in om je op weg te helpen. 

Gekke kussens met afwijkende vormen? Dan is het meestal makkelijker om de bestaande vullingen te gebruiken als voorbeeld. Weten we zeker dat de nieuwe hoezen écht passen.  Stuur altijd eerst wat foto's van de binnen- en buitenkant en de grootste afmetingen naar hallo@nofruit.nl. Dan heb je vooraf altijd een idee van de prijs en hoeven wij die 20-jaar oude kussens geen weken op te slaan ;-)

bootkussens
 
kleurstaal
 

TIP: Bestel gratis stofstalen

De kleur op de website is ter inspiratie, vraag daarom altijd eerst gratis stofstalen aan!