LEKKER-ZACHT® | Voor een (iets) betere wereld

<-- terug naar vullingen overzicht

Onze LEKKER-ZACHT® vulling is een loungevulling die is gemaakt met zo min mogelijk impact op ons milieu. Dit betekent (nog) niet dat deze vulling 100% milieuvriendelijk is. Want helaas wordt vulling nog steeds grotendeels gemaakt van ruwe olie. Een grote groene stap is gezet door het gebruik van ruwe olie terug te dringen en te vervangen door CO2. We zijn stap voor stap op de goede weg dus.

Onze LEKKER-ZACHT® vulling is heerlijk zacht, veerkrachtig en van hoge kwaliteit! En ook niet onbelangrijk voor onze omgeving: De lange levensduur zorgt ervoor dat je jaaaaren met je kussens doet.  Ideaal voor kussens vanaf 10 cm.

Uitleg milieuvriendelijke vulling

Hoe het werkt? 

Als je naar de tekening hierboven kijkt zie je dat voor het maken van een goede vulling ruwe olie gebruikt wordt. 

Bij de Lekker Zacht vulling is één deel  van die ruwe olie vervangen door CO2 die vrijkomt bij de productie.  Zonder dat hiermee afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit. Fijn toch? Natuurlijk gaan we proberen om in de nabije toekomst het aandeel ruwe olie te verkleinen.

De eerste groene stap is gezet.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.