Voor jouw horecazaak wil je alleen het allerbeste. Ook wat betreft het zitcomfort van je klanten. Maar uiteraard ook voor jezelf. De kussens moeten eenvoudig zijn in onderhoud en lang mee gaan. En als ze buiten liggen wil je ze niet bij elk buitje naar binnen brengen, toch?

Fraaie en vuilafstotende horeca kussens

Nofruit garandeert een hoge afwerkingsgraad van je horeca kussen op maat, met 100% kleurechte en slijtvaste materialen. Wij maken comfortabele kussens, afgestemd op jouw speciale wensen. Fijne kussens zorgen ervoor dat je klanten nog lekker een extra rondje blijven zitten….!
 

kussens terras
 


Wil je 1 of 1000 kussens?

Het kan zijn dat je net voor dat ene nieuwe hoekje een kussen wilt hebben of je wil 400 kussens op je terras. Allemaal geen probleem en snel geleverd. Speciale wensen? Ook geen probleem. Stuur ons gewoon even een mailtje

 

Stoffen voor terraskussens

Voor de bekleding van je terraskussen op maat kun je kiezen uit verschillende stoffen. Elke stof heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Maak op basis van jouw wensen en eisen maar je eigen keuze.

Lees meer over onze stoffen

Kleuren voor horeca kussens

Wil je kussens in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever neutraal en rustig? Of juist in je huisstijl? Het kan allemaal. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren
 

stoffen
 

Vullingen voor terraskussens

Of je lekker zit wordt vooral bepaald door de vulling van je kussen. Iemand op een bistrostoel wil een kussen met een ander soort vulling als in de loungehoek. Of misschien wil je wel een vulling die altijd buiten kan blijven liggen. Nofruit kan het iedereen naar de zin maken. Opties genoeg in kussenvullingen.

Lees meer over onze vullingen
 

vullingen
 

Afwerkingsvormen voor horecakussens

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij Nofruit heb je diverse mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij de stijl van jouw zaak past.

Meer over afwerkingsvormen
 

afwerking
 

Bedrukken of borduren van je kussens

Je bent super trots op je zaak, dus we snappen dat je logo gezien mag worden. Of wil je met de print van dat hippe nieuwe drankje? Uiteraard is borduren of drukken ook een optie. Dat kan voor zowel binnen als buiten. Mail ons gerust!
 

borduren bedrukken horeca kussens
 
kleurstalen horeca kussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!