Lekker eten met vrienden aan de keukentafel op die bank met die mooie nieuwe kussens. Of na een dag hard werken heerlijk onderuit op de bank met de afstandbediening of boek in de hand. Dan is een lekker kussen wel zo fijn toch? Bij nofruit maken we je kussen echt helemaal zoals jij het wilt. 

Uuuuren hangen of zitten op je lekkere binnenkussens op maat

Hoogwaardige binnenkussens op maat. Voor de keuken of de woonkamer. Wij maken ze afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en hoe makkelijk jij jouw ideale kussen ontwerpt.

Hieronder vind je veelvoorkomende situaties, maar misschien heb jij een nog veel uniekere zitplek. Voor ons is niks te gek:

kussen erker op maat
 

Erkerbank

Helemaal hot! Je erker ombouwen tot bank of misschien mis je alleen nog maar een kussen om er een echte zitplek van te maken. 

zitbank kussens op maat
 

Zitbank

Kussens maken een bank, dus met een paar kussens kun je eenvoudig een complete bank maken voor je woonkamer of zithoek.

keukenbank kussens op maat
 

Keukenbank

Aan tafel moet je lekker kunnen zitten. Een houten kont helpt hier niet bij, dus een goed kussen, dik of dun, zorgt voor een nóg betere ervaring.

vinkje Het zit wel goed

binnenkussens keukenbank
 

Hoe nu verder?

Door de grote hoeveelheid keuzes en mogelijkheden, kunnen we ons voorstellen dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Geen paniek, wij helpen je!
Met ons stappenplan, kun jij stap voor stap aangeven wat jouw situatie is en waar/hoe jij de kussens wil gebruiken. Je krijgt van ons een advies waarmee je aan de slag kunt met ontwerpen. En dat advies mag je best voor lief nemen hoor, stiekem hopen we dat je soms lekker eigenwijs iets anders kiest wat jou véél leuker of fijner lijkt ;-)

Ga naar het stappenplan

Zelfstandig op pad

Wil je liever zelf uitvogelen wat je allemaal kunt kiezen? Top! Vinden we leuk. Maar waar begin je dan?
Wij vinden onze kussens-op-maat pagina een goede start. Hier vind je uitgebreide info over onze kussens, vullingen, stoffen en afwerkingen. Met tekst, foto's en handige hulptools proberen we je zo goed mogelijk te helpen om lekker zelfstandig aan het werk te gaan.

En wat we écht leuk vinden, zijn onze stofstaaltjes. Blader door alle stoffen en kleuren die we aanbieden, kies de mooiste uit en laat ze gratis thuisbezorgen!

stalen