Samenwerken?

Wij staan altijd open om samen te werken met andere bedrijven! Ben jij een interieur stylist, meubelmaker, horecaonderneming of iets compleet anders, en ben jij op zoek naar een partner voor kussens, poefjes, banken of ander maatwerk product? Dan kan Nofruit zomaar de perfecte partner zijn voor jou. Neem gewoon even contact met ons op, dan komen we er samen wel uit!

horeca kussens
 

Horeca

Het is voor ons ook geen probleem om grote aantallen kussens te produceren, dus kom maar op met die mooie terrassen! Kies de perfecte stof uit en geef je wensen door. We zullen altijd meedenken over de beste keuzes en slimste aanpak, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Daarnaast heb je bij Nofruit levenslang garantie op ritsen en stiknaden!

Meubelmakers

Wanneer jij de mooiste loungebanken bouwt van heel Nederland, is het natuurlijk fijn als je daar de mooiste kussens op maat op kan leggen! Hier hebben we veel ervaring mee en we denken ook graag met je mee.

maatwerk meubel kussens
 
interieur kussens
 

(Interieur) Stylisten

Ben je op zoek naar dé perfecte kleur voor je klant? Of zoek je net dat ene speciale kussen voor dat hoekje? Poefje erbij? Laat ons je ideeën weten, we zoeken graag mee! Of als je er al helemaal uit bent, bestel je toch gewoon lekker. Als wij geen rare dingen zien, gaan we er snel mee aan de slag!