Lekker buiten eten met vrienden, genietend van je spelende kinderen. Of gewoon ontspannen een boek lezen in het zonnetje. Maak van je tuin net zo'n lekkere plek om te zitten als je woonkamer. Laat kussens voor je tuinstoelen of tuinbank maken door Nofruit. Precies zoals jij het wilt.

Pak een stoel! (met een lekker tuinstoelkussen uiteraard)

Tuinstoelkussens met een hoge rug. Zit en rugkussen aan elkaar gemaakt of juist niet.We maken de kussens helemaal op maat, zoals jij het wilt. Zoek jij alvast maar een lekker wijntje uit. 

 

tuinstoel kussens
 


Stoffen voor tuinstoelkussens

Ken je die tuinstoelkussens uit de jaren 80 en 90 nog? Ja? Nou die stoffen hebben wij dus niet...;-) Wel mooie stoffen die niet verkleuren, tegen een stootje kunnen, waterafstotend zijn en zo in de wasmachine kunnen. 

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen voor tuinstoelkussens
 


Kleuren voor tuinstoelkussens

Kleurtjes, motiefjes, streepjes, effen. Och joh, keuze te over. Teveel keuze? Sorry daarvoor, maar misschien kan je met onze gratis kleurstalen al eenvoudiger een beslissing nemen. En anders zijn wij er altijd om te helpen.

Bekijk onze kleuren
 

kleuren voor tuinstoelkussens
 
tuinstoelkussens op maat
 


Vullingen voor tuinstoelkussens

Tuinstoelkussens zijn meestal niet zo dik. Een lekkere stevige vulling is dan wel fijn. Laten we die dan ook net in onze collectie hebben. En hij heet de...LEKKER-STEVIG. Handig bij het kiezen.

Lees meer over onze vullingen
 

vullingen voor tuinstoelkussens
 


Afwerkingsvormen voor tuinstoelkussens

Misschien wil je wel een biesje langs de randen of wat knopen erin verwerkt. Allemaal geen probleem hoor. Zo maak je het kussen nog net even persoonlijker.

Meer over afwerkingsvormen
 

afwerking tuinstoelkussens
 
kleurstalen tuinstoelkussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

luxe tuinstoelkussens