Lekker lang buiten eten met vrienden. Of gewoon ontspannen een boek lezen tot in de kleine uurtjes. Maak van je tuin net zo'n comfortabele plek om te zitten als je woonkamer. Laat je verwarmde kussens voor je tuinstoelen of tuinbank maken door nofruit. Precies zoals jij het wilt.

Kleurecht, waterafstotend en lekker warm

Nofruit garandeert dat je kussens goed in model blijven, niet verkleuren en bestand zijn tegen weer en wind. Wij maken comfortabele kussens, voorzien van Sit & Heat. Met de bedieningsknop kan elke gebruiker zijn of haar zitplaats instellen op verschillende warmtegraden. Wil je geen warmte, dan zet je het eenvoudig uit!

Sit & Heat kussens hebben andere prijzen dan onze 'normale' kussens.
Het uitrekenen van offertes neemt ook iets meer tijd in beslag.
Houdt rekening met een meerprijs van zo'n €125,- extra per zitplaats van ongeveer 45x45 cm.

verwarmde kussens
 
stoffen verwarmde kussens
 

Stoffen voor je Sit & Heat kussens

Tuinkussens moeten tegen een stootje kunnen, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.


Sit & Heat is een unieke combinatie van energiebesparing en meer comfort. In vergelijking met huidige terrasverwarming kun je met Sit & Heat 95% aan energie besparen. Een sensor in het kussen voelt aan wanneer er iemand op het kussen zit. Sit & Heat schakelt zichzelf uit, geen energieverspilling dus!
 

Vele kleuren!

Je kussens in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Passend bij je exterieur of tuinmeubels? Het kan allemaal. Bij nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. Je kan helemaal zelf bepalen wat je mooi vindt.

kleuren verwarmde kussens
 
verwarmde buiten kussens
 


Stuur ons een mailtje met je wensen!